Hoppsza | sztorik önkéntesektől

Már megint hová mész?

2019. március 18. 09:08 - Mokos Béla

Oláh Noémi

Állandó jellegű kérdés saját magamtól, illetve a barátaimtól. Eddig is adtam lehetőséget az utazásnak, mostanság viszont egyre több lehetőség adódik, amivel szívesen élek is!

Először is, országon belüli élményeim a következőek
-síelés Sierra Nevadában - sosem síeltem még, ergo belerángattak ebbe a “úgyis buli lesz” lehetőségbe. Túléltem, (tehát ez félsiker) nem bénultam le (ez a másik fele) és még jól is éreztem magam benne.

-Alpujarras vidéke, ill. La Calahorra nevű kisfalu, ahova gondolkodás nélkül beköltöznék. Hétvégi kirándulást szervezett a munkahelyem a családoknak, mi pedig úgy döntöttünk az észt barátnőmmel, hogy kipróbáljuk, ugyanis felmentünk a hegyekbe is szánkózni. Számunkra a 2 cm-es kissé jeges hó nem okozott akkora örömet, mint a spanyoloknak, de tény és való, hogy ittlétünk alatt ennél sokkal több érintkezésünk hóval nem volt, tehát ez is valami.

-Almería. Egy kisebb város a tengerparton, Granadától 2 órára. A spanyolok büszkék rá, ugyanis egy mini Hollywood, rengeteg filmet forgatnak ott ééés még sivataga is van. Rettenetesen érdekes hely volt és a helyi kocsmák megismerése mellett még kulturálódtunk is és rengeteg film és klip forgatási helyszínt bejártunk.

- egy kicsi Málaga. A brüsszeli repülőutunk miatt mentünk habár, de volt egy kis időnk szétnézni és a helyi önkéntesekkel találkozni is. De már tervben van a következő utunk ide.

A következő spanyol úti cél is kivan tűzve, a hétvége végül is tökéletes arra, hogy kicsit körbenézzünk a környéken.

Ja, természetesen még mindig menthetetlenül szerelmes vagyok Granadába. Ez, azt hiszem ha bejárom az egész országot sem fog változni. Egyszerűen lehetetlen.

image
image

 

Oláh Noémi az Erasmus+ program támogatásával önkéntes Spanyolországban.

Az eredeti bejegyzés itt található: https://shortjournalofmyjourney.tumblr.com/post/182763921808/m%C3%A1r-megint-hov%C3%A1-m%C3%A9sz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppsza.blog.hu/api/trackback/id/tr2714698328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása