Hoppsza | sztorik önkéntesektől

Mindjárt itt van a félidős tréning

2019. március 07. 18:00 - Mokos Béla

Oláh Noémi

Márciusban már megyek is a féléves tréningemre, ami mindjárt itt van…TEJÓÉG!

A kezdő tréningem Sevillában volt, valósággal mondhatom, hogy szerencsés vagyok, ezzel az ingyen úttal, azóta már 1x visszatértem oda egy önkéntes barátomhoz és még vissza is fogok menni újra.

image

Ezen felül, kulturális esteket tartottunk/ tartunk illetve egy kicsi kulturális karácsonyt is. Amúgy is könnyen fellehet is szedni a kilókat, de ezzel sem adott senki a fogyókúrának ez tény. Ez összehozta a mi kis csapatunkat, elég jól összeszoktunk már, mert habár nem vagyunk sokan, mégis kellemesen telik az idő.

image

Volt már észt, magyar, francia és olasz estünk..továbbá mivel Spanyolorstágban vagyunk,,rengeteg spanyol estünk is.

Azóta Málagaban is megfordultam, mondjuk inkább, hogy a reptéren éjszakáztam, de ez is a listámon van.

Jöttek hozzánk is látogatók (éljen a couch surfing) Sevillából, Málagaból, Purchenából is. Illetve Debrecenből is :) 

Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy milyen szerencsés, vagy éppen nagy értéknek van a tulajdonában.. na ezek az utazások, ill. látogatások erre a legjobbak. Bárhol járok, minden gyönyörűséges erre, de Granadát semmiért sem adnám, akkor is ha van nagyobb vagy jobb. Csodás helyen lakunk, jobbat nem is kívánhatnék ennél azt hiszem.

image

 

Oláh Noémi Spanyolországban, Maracenában önkéntes az Erasmus+ program támogatásával.

Az eredeti bejegyzés itt található: https://shortjournalofmyjourney.tumblr.com/post/181976441808/vegyesen-mindenr%C5%91l

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppsza.blog.hu/api/trackback/id/tr5814675796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása