Hoppsza | sztorik önkéntesektől

A munkám

2018. október 05. 13:50 - Mokos Béla

Oláh Noémi Erasmus+ önkéntes írása

OEgyszerű, bár két lehetőség közül csak az egyiket próbáltam ki. De nem panaszkodok..plusz a egy kisebb munka senkinek nem fáj. Ugyanis az irodai munkám napi 4 óra ha nem kevesebb. A másik munka pedig a gyerekekkel való foglalkozás..az sem egy bonyolultság. Persze én még ezt nem próbáltam, egyrészt mert szükség van mindenkire az irodában, másrészt meg mert amíg a sombrero-n és a hola-n kívül mást nem merek mondani (a másodikat is azért mert ez a vezetéknevem..haha), nem tervezek ilyet tenni..még. Ami késik nem múlik.

tumblr_nloqjy0xg31r9w6r5o1_1280.jpg

Munka után temérdek a szabadidő és felveti az unatkozás lehetőségét is. Amitől a hideg ráz de az okos gyerek feltalálja magát. 

Pl.: -nyelvet tanul - az sosem árt vaaagy - vásárol - mert valami mindig kell vagy a személyes kedvencem a -városnézés, csak jelenleg éppen szakad az eső. A lakótársam szerint itt még ilyet ő sosem látott..azt hiszem hoztam egy kis magyar időjárást. Hol szedhettem vajon össze? Mindegy.

Oláh Noémi az Erasmus+ program támogatásával önkéntes Spanyolországban.

Az eredeti bejegyzés itt található: https://shortjournalofmyjourney.tumblr.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppsza.blog.hu/api/trackback/id/tr6714283403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása