Hoppsza | sztorik önkéntesektől

Személyes történeteink az önkéntességről

2015. december 17. 10:53 - Mokos Béla

Hoppsza, ez a blog EVS önkéntesekről szól; a hónapokon át külföldön önkéntes munkát végző fiatalok személyes történeteiről; a változásról, ami az önkéntesség hatására személyiségükben megy végbe; a folyamatról, ami képességeik és látókörük fejlődését okozza. Sőt, még többről.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi történik velük az önkéntes szolgálatot követő hónapok, sőt évek során. Hogyan hat életük további folyására az EVS tapasztalat? Érdeklődve várjuk azokat a történeteket is, amelyek a kiutazás előtti hetek, hónapok izgalmában készülnek.

Az önkéntesek által írt sztorik középpontjában maguk az önkéntesek állnak. Minden egyéb másodlagos, csupán díszlet, amelyben elhelyezzük a résztvevőt azért, hogy a történet színesebb és követhetőbb legyen.

Dogmák nélküli személyes sztorikra számítunk, amelyben a szerző jelen van az arcával, egyéniségével. És bízunk benne, hogy ezekben a történetekben benne vagyunk mi is, a projektek szervezői.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppsza.blog.hu/api/trackback/id/tr908179188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása